Bagienko

Aktualności

Bagienko – Katering Wielkanocny

RYBKI:
⦁ PSTRĄG Z PIECA Z WARZYWAMI 28ZŁ/PORCJA
⦁ FILET Z DORSZA Z MIGDAŁAMI I ZIELONĄ SAŁATĄ 26ZŁ/PORCJA
DANIA GŁÓWNE:
⦁ KIEŁBASA DOMOWA (BIAŁA) W SOSIE ŚMIETANOWO-CHRZANOWYM 40ZŁ/KG
⦁ PIEROGI Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ (8SZT) 15ZŁ
⦁ KACZKA NADZIEWANA WĄTRÓBKĄ I JABŁKIEM około 2- 2,5kg 80ZŁ/SZT
⦁ UDKO FASZEROWANE (PIECZARKAMI LUB SZPINAKIEM Z FETĄ) 12ZŁ/SZT
⦁ DE VOLAILLE z masełkiem ziołowym 12 ZŁ/SZT
⦁ GORDON BLUE- kotlet drobiowy nadziewany serem i szynką 12ZŁ/SZT
PRZYSTAWKI:
⦁ JAJKA W TRZECH ODSŁONACH (papryka, pieczarki, ser żółty) 4zł/szt
⦁ NADZIEWANE POMIDORY (papryka, pieczarki, ser żółty..) 4zł/szt
⦁ GALANTYNA DROBIOWA 3ZŁ/SZT
⦁ OZORKI W GALARECIE półmisek 6szt 50ZŁ
⦁ ROLADA SCHABOWA 40zł/kg
⦁ PLACUSZKI Z ŁOSOSIEM NA TWAROŻKU (6szt) 15ZŁ
⦁ RYBA PO GRECKU 42ZŁ/KG
⦁ ŚLEDŹ W ZALEWIE 29ZŁ/KG
⦁ ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU (jajko, cebulka, ogórek, majonez…) 4ZŁ/SZT
⦁ PASZTET BIAŁY DROBIOWY 25ZŁ
⦁ SAŁATKA ZE ŚWIEŻYM SZPINAKIEM patera- 35ZŁ
⦁ SAŁATKA JARZYNOWA półmisek-35ZŁ
⦁ SAŁATKA ŚLEDZIOWA patera- 35ZŁ
⦁ SAŁATKA Z KURCZAKIEM I PRAŻONYMI NASIONAMI ( 5 SKŁADNIKÓW) półmisek- 35zł
ZUPY:
⦁ BARSZCZ BIAŁY (Z KIEŁBASKĄ I JAJKIEM) 6ZŁ/O.30L

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 18 KWIETNIA 2019 r.
ODBIÓR DAŃ 20 KWIETNIA OD GODZINY 9.00

Możesz pisać